Pelan Pemasaran

Bagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan sebagai Tokey Topup?
Permintaan terhadap topup adalah konsisten, contohnya setiap bulan, Pak Abu membelanjakan RM100 untuk membeli topup. Anda juga begitu bukan? Setiap minggu anda topup.
Jom lihat bagaimana pelan pemasaran yang menguntungkan anda sebagai agen jual topup.
Lihat gambar dibawah.
Katakan anda mendaftar sebagai Agen Retail, anda boleh mendaftarkan First Retail sebagai downline anda dan First Retail boleh mendaftarkan Second Retail dan sehinggalah Third Retail.
Anda boleh juga mendaftarkan Third Retail terus kepada downline anda tanpa mana-mana Retail lain.
Pendaftaran downline anda diibaratkan seperti anda membuka cawangan kedai topup anda. Anda akan mendapat komisyen apabila downline anda menjual topup.
Lebih ramai downline anda, lebih banyak cawangan kedai topup anda dan lebih banyak komisyen yang akan anda dapat.

Klik gambar untuk lebih jelas.
Singkatan:
FR: First Retail, SR: Second Retail, TR: Third Retail
1)Agen Retail mendaftarkan FR sebagai downline dan pendaftaran FR oleh Agen Retail tiada batasan. Jika FR membuat jualan C10, FR akan mendapat keuntungan 35 sen manakala Agen Retail akan mendapat komisyen 2.5 sen.


  • Apabila Agen Retailer mendaftarkan TR sebagai downline. Jika TR membuat jualan C10, TR akan mendapat keuntungan 30 sen manakala Agen Retailer akan mendapat komisyen 7.5 sen.  • 2)FR mendaftarkan SR sebagai downline dan pendaftaran SR oleh FR tiada batasan. Jika SR membuat jualan C10, SR akan mendapat keuntungan 32.5 sen manakala Retail dan FR akan mendapat komisyen 2.5 sen.  • Apabila First Retailer mendaftarkan TR sebagai downline. Jika TR membuat jualan C10, TR akan mendapat keuntungan 30 sen manakala First Retailer akan mendapat komisyen 5 sen.

  • 3)SR mendaftarkan TR sebagai downline dan pendaftaran TR oleh SR tiada batasan. Jika TR membuat jualan C10, TR akan mendapat keuntungan 30 sen manakala Retail, FR dan SR akan mendapat komisyen 2.5 sen.  • Semakin ramai downline anda, semakin banyak komisyen anda dapat. Adakah mustahil untuk anda menjana pendapatan EMPAT ANGKA dengan topup? Anda tentukan sendiri.